Nieuw videoclip van Paradise Lost, nieuw album nu uit

Eindelijk is het zover: na lang wachten laat Paradise Lost hun nieuwe cd los op de fans, en delen ze een nieuwe video met iedereen.

Ondanks de vreemde situatie van de laatste maanden is dit nieuwe meesterwerk van de band een teken van hoop voor alle fans over de hele wereld. Ze willen met deze en de voorafgaande singles wat meer licht brengen in ieders leven. Het nieuwe album kreeg de naam 'Obsidian'. Een nieuw hoofstuk in deze moeilijk periode, dat is hoe de de britse legende het omschrijven. Niet alleen brengen ze vandaag hun nieuw album uit, ook hebben ze een nieuwe clip klaar die hoort bij hun song Dark Thoughts. Een prachtige song, met een heel aparte stijl van videoclip. Zo is de clip opgenomen onder de omstandigheden waarin we nu zitten, een prachtige clip met unieke beelden. 

Bekijk de videoclip hier: https://youtu.be/URJH3ZJzxB0

Nick Holmes: "Musically, this is a song of 2 halves and was originally written as an intro towards the end of the 'Obsidian' writing process. As a result, it's one of the more spontaneous songs on the album. Lyrically, it's a song about choosing the wrong path - failing to look before you leap, and dealing with the consequence of dubious decisions."

Obisdian is het 16de studioalbum van de band geproduceerd door Jaime Gomez van Orgone Studios. Het album wordt beschreven als een dynamische stortvloed van zwarte tinten. Hun nieuwe album laat een band zien die meesterlijke controle heeft over een breed scala van prachtige ideeën. 

Tracklist:

1. Darker Thoughts
2. Fall From Grace
3. Ghosts
4. The Devil Embraced
5. Forsaken
6. Serenity
7. Ending Days
8. Hope Dies Young
9. Ravenghast

Categorie: