Nieuw werk van Necrophobic in aantocht!

Het laatste album van de zwartgeblakerde Zweden van Necrophobic dateert ook alweer van 2018 ondertussen en de fans begonnen dus al te hongeren naar nieuw werk. Dat komt er zeer snel aan! Meerbepaald op 17 juli want dan verschijnt er een gloednieuwe single/EP getiteld Mirror Black. En dat wordt dan weer de voorbode van een nieuw album, Dawn of the Damned, dat op nog te bepalen datum later dit jaar zal verschijnen via Century Media Records.

Mirror Black zal als een digitale single verschijnen en slechts in zeer beperkte oplage op 7" vinyl in allerlei kleurtjes. 

De band wilt het volgende kwijt over de nieuwe release: "We kijken uit naar het begin van de campagne voor ons nieuwe album Dawn Of The Damned binnenkort. We zullen in eerste instantie een single lanceren voor de track Mirror Black. Met dit nummer openen we de poort naar de andere kant en beginnen we aan een reis door de pikzwarte diepten van de dood. We hebben er ook net een video voor gemaakt, dus kijk uit. De b-kant van de collectible 7 "single bevat een live-opname van ons recente quarantaineconcert van het nummer Darkside. Welkom in de Mirror Black! "

NECROPHOBIC line-up:
Anders Strokirk – vocals
Sebastian Ramstedt – lead guitars
Johan Bergebäck – rhythm guitar
Allan Lundholm – bass
Joakim Sterner – drums
 
NECROPHOBIC online:
https://www.facebook.com/necrophobic.official
http://www.necrophobic.net/
https://www.youtube.com/user/Necrostar
https://www.instagram.com/necrophobic.official
https://www.twitter.com/necrophobic_666

 

Categorie: