Nieuwe album van Demons & Wizards voor Februari 2020

Vol trots, en met recht en reden vinden wij, kondigen Demons & Wizards en Century Media Records aan dat er na 15 jaar een nieuw Demons & Wizards album, eenvoudigweg III getiteld, aankomt op 21 Februari 2020.

Vanaf 13 December zal u uw exemplaar reeds kunnen reserveren.

Demons & Wizards is een van de meest legendarische samenwerkingen in de geschiedenis van heavy metal en verenigt de talenten van Jon Schaffer (Iced Earth) en Hansi Kürsch (Blind Guardian) die al bijna drie decennia vrienden zijn.

Demons & Wizards is de muzikale belichaming van de stilistische handelsmerken van beide muzikanten en heeft tot nu toe geresulteerd in twee enorm bejubelde studioalbums, "Demons & Wizards" en "Touched by the Crimson King". Beide albums werden opnieuw uitgebracht in 2019 met de uiterst succesvolle terugkeer van de groep naar de podia van de wereld. Het hele jaar door presenteerden Demons & Wizards een indrukwekkende podiumproductie en intense sets, voor het eerst op tournee door Noord-Amerika, uitgevoerd op gerenommeerde festivals zoals Wacken Open Air (DE), Hellfest (F), Sweden Rock (SE), GMM ( BE), Barcelona Rock Fest (ES), Copenhell (DK), Chania Rock (GR), Metaldays (SI) en speelden shows in Moskou, Londen en nog veel meer.

Nu presenteert de band “III”, een prachtig monument van dynamische en krachtige heavy metal dat gewoon alles heeft wat je van deze iconische muzikanten mag verwachten! "III" is episch, melodieus, verpletterend zwaar, sfeervol en alles daartussenin. 65 minuten heavy metal meesterschap!

Jon Schaffer verklaart: "Ik ben verheugd om na al die jaren weer een nieuw D & W-album uit te brengen. Ik heb het gevoel dat we iets heel speciaals hebben samengesteld en ik kijk er naar uit om te horen wat de fans ervan vinden. Ik ben trots op dit album. Het is absoluut een reis van epische proporties."

Hansi Kürsch voegt eraan toe: “2019 is een uitermate opwindend jaar voor Demons & Wizards in het algemeen. We hebben veel bereikt. Veel! Dit derde album is zeker het hoogtepunt van onze carrière. Let op mijn woorden, je zult dit album geweldig vinden!

Album tracklijst
01. Diabolic
02. Invincible
03. Wolves In Winter
04. Final Warning
05. Timeless Spirit
06. Dark Side Of Her Majesty
07. Midas Disease
08. New Dawn
09. Universal Truth
10. Split
11. Children Of Cain

DEMONS & WIZARDS online:
https://www.facebook.com/demonsandwizardsofficial
https://demonsandwizardsmerch.com/
https://www.instagram.com/demonsandwizardsofficial

Categorie: