The Night Flight Orchestra verkeren reeds in volle kerstsfeer!

Voor wie ongeneerd meekwelen met foute kersthits à la Last Christmas of All I Want ... (enfin u weet welke boecht wij bedoelen) het einde vindt en niet kan wachten hebben we nu misschien een iets meer sociaal aanvaardbaar alternatief. Onze favoriete goede-foute-pop band The Night Flight Orchestra heeft namelijk een heerlijk warme kerstsingle + video, getiteld Paper Moon, gemaakt.

Het cabinepersoneel van Night Flight Air luidt de tijd in van gezellige avonden, warme chocolademelk en besneeuwde velden en verwelkomt hun fans muzikaal met een sprankelende champagne bij de open haard en brengt vandaag hun kerstsingle 'Paper Moon' uit! Dus, trek je beste vakantieoutfits aan, zet je radio op elf uur en bekijk de video voor het kerstcadeau van The Night Flight Orchestra hier.

De band zegt:
Dus, net op tijd voor de kerstvakantie, brengt The Night Flight Orchestra hun nieuwe single Paper Moon uit. Een humeurig Zweeds melodrama over een verleidelijke discotheek, het nummer gaat over al die emoties die je normaal gesproken kunt onderdrukken, maar die naar boven komen wanneer sentimentele tijden zoals Kerstmis naderen. Het is een lied over degenen van wie je houdt, maar ook over degenen van wie je hield en die je bent kwijtgeraakt, en degenen van wie je op afstand hield, maar die uit je leven verdwenen voordat je ooit de kans had gehad om hen te vertellen hoe je je echt voelde. En je hebt zo vaak geprobeerd om die stemmen in je achterhoofd tot zwijgen te brengen met champagne en pijnstillers, maar het heeft nooit echt gewerkt, toch?
Paper Moon is de soundtrack voor al je mislukkingen uit het verleden, maar ook voor een nieuw, wankel begin met een kater.
 
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA is:

Björn Strid – Lead and Backing vocals
David Andersson – Guitars
Sharlee D'Angelo – Bass
Sebastian Forslund – Guitars, percussion
Jonas Källsbäck – Drums
John Manhattan Lönnmyr – Keyboards
Anna Brygård – Backing Vocals
AnnaMia Bonde – Backing Vocals

Categorie: