Nightwish tracklist en albumuitgaven bekendgemaakt

Nightwish brengt eind maart hun nieuw album 'Endless Forms Most Beautiful' uit en heeft daarvan nu de tracklist en de verschillende albumuitgaven gepubliceerd.

Eerst en vooral meedelen dat 'Endless Forms Most Beautiful' bij ons zal uitkomen op 27 maart. De basis tracklist voor alle uitgaven hetzelfde en bestaat uit 11 nummers, er zijn geen bonus tracks:

Shudder Before The Beautiful

Weak Fantasy

Élan

Yours Is An Empty Hope

Our Decades In the Sun

My Walden

Endless Forms Most Beautiful

Edema Ruh

Alpenglow

The Eyes Of Sharbat Gula

The Greatest Show On Earth

Het album komt uit als gewone jewelcase en 2LP black vinyl of picture vinyl. Verder komt er een digibook versie die de instrumentale versies bevat van de 11 nummers. Verder komt er nog een earbook uit met daarbovenop nog een orchestrale CD van de 11 nummers. Nuclear Blast zal tevens nog verschillende gekleurde LP's uitbrengen en een speciale earbook die nog een extra 10" bonus LP bevat met daarop Endless Forms Most Beautiful (alternative version)  en Élan (alternative version).

Over Élan gesproken, dit nummer komt op 13 februari als single uit, zowel in CD als LP formaat. Deze single bevat 4 tracks, zijnde de albumtrack, een radio edit, een alternatieve versie van het nummer en de non-album bonustrack Sagan.

  

Categorie: