NWOBHM icoon Diamond Head tekent bij Silver Lining Music

Diamond Head tekent bij Silver Lining Music en brengt een nieuw album 'The Coffin Train' uit op 24 mei 2019.

 

 

Diamond Head: "We zijn helemaal klaar om Diamond Head bij onze nieuwe familie te voegen op Silver Lining Music en vereerd om ​​naast gevestigd internationaal talent, waaronder legendes als Saxon, Europe en Motörhead, te staan. Dit is het begin van een spannende reis en we kunnen niet wachten om die met jullie te delen".

Silver Lining Music: "We zijn trots om aan te kondigen dat we legendarisch heavy metal-goud hebben gescoord door Diamond Head te contracteren voor de Silver Lining Music-selectie. De mix van de legendarische Brian Tatler met de opwindende nieuwe visies van Rasmus Bom Andersen is inderdaad elektrisch en we verheugen ons erop dat de wereld dat zelf ontdekt met Diamond Head's nieuwe album 'The Coffin Train', op 24 mei 2019. We zijn trots om jou de kans te bieden om een ​​ritje te maken met deze trein, dus zorg ervoor dat je een kaartje koopt en snel aan boord gaat! "

Diamond Head zal het grootste deel van 2019 door Europa touren en werd reeds bevestigd voor twee zeer speciale UK-shows met NWOBHM-giganten, Saxon, die op 19 oktober plaatsvinden in de Hammersmith in Londen en op 20 oktober in de O2 Apollo in Manchester. Op 21 juni kan je de groep ook horen en zien op Hellfest in Frankrijk.

Categorie: