Ook AB sluit de deuren tot midden november

Als gevolg van de extra maatregelen die gisteren werden afgekondigd door het Brussels Gewest, sluit AB de deuren tot en met 19 november 2020.

De communicatie van de Ancienne Belgique luidt als volgt:

"Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen de verstrenging van de maatregelen niet aanvechten. We begrijpen dat bij de alarmerende coronacijfers drastische maatregelen horen. Dat ook onze werking op een bepaald moment moet wijken voor de volksgezondheid, is een evidentie.

Tot en met 19 november worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden. In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

We volgen de situatie op de voet en communiceren alle updates asap via onze website. Al onze kopers zullen per mail op de hoogte gebracht worden van de wijzigingen van hun concert.

Verder vragen we nog om je liefst nog niet telefonisch of via mail te informeren. Check de updates van je concert via onze agenda.

Bedankt voor jullie begrip, geduld en we wensen iedereen veel liefde in tijden van corona.

Het AB-team."

Categorie: