Optreden Brides Of Lucifer in Lotto Arena afgelast

Het optreden van Brides Of Lucifer in de Lotto Arena op 8 februari is door onvoorziene omstandigheden afgelast. Wanneer er een andere datum komt, is nog niet bekend.

In alle stilte is het optreden van Brides Of Lucifer, het project van Koen Buyse (Zornik), Steven Kolacny (Scala) en Ives Mergaerts, afgelast. Er werd deze zomer nochtans massaal promotie voor gemaakt na hun optredens op de Lokerse Feesten en Alcatraz Hard Rock & Metal Festival. Het zou het tweede indoor optreden geweest zijn, na vorig jaar hun passage in de AB. Wanneer een nieuwe datum komt, is nog niet geweten. Kopers van tickets wachten nog op terugbetaling. De reden voor de afzegging is als volgt:

"Wegens onvoorziene plannings en logistieke problemen, direct geralateerd aan de huidige internationaal succesvolle Scala tour, ziet Brides Of Lucifer zich genoodzaakt om de show in de Lotto Arena voor onbepaalde tijd uit te stellen. Aangezien we niet meteen een nieuwe datum kunnen bepalen worden aangekochte tickets terugbetaald bij het punt van aankoop. Brides Of Lucifer hopen jullie snel weer te zien en bedanken jullie alvast voor het begrip."

Categorie: