Sepultura lanceert eigen wijn

Sepultura brengen een rode en witte wijn uit onder hun eigen naam. Dat gaat gepaard met een heuse release party in Amsterdam op 20 december.

Groove, power en vuur - kwaliteiten die deze thrash metal legendes sinds de start hebben toegevoegd aan hun muziek. Fijnproevers weten al dat dit iets is dat ook een goede wijn nodig heeft. Als speerpunten van de scène zijn Sepultura al meer dan drie decennia actief, maar nu plaatsen ze hun vaardigheden en hun kennis in twee goede wijnen. Samen met MusiConsult, de bedrijfsleiding van de band, de Portugese wijnproducenten Roquevale en de Nederlandse importeurs Drankgigant, creëerden ze een krachtige rode wijn en een aangename en speelse witte wijn, voor de tongen van elk wijnliefhebber. Maar wie denkt dat dit gewoon een andere gimmick is van een legende ... ze kunnen niet meer verkeerd zijn!

Sepultura benadrukt niet alleen de kwaliteit van hun muziek en de details, maar zorgde ook voor de beste druiven voor hun wijn. Ze rijpen in de regio van Alentejo, een Portugese wijngaard die bekend staat om zijn warme temperaturen en lage nederzetting. Ook in de productie doen ze dingen niet met de helft - handwerk is het sleutelwoord. De wijn is niet alleen een blikvanger, maar ook een must-taste. Natuurlijk werden er alleen maar organische ingrediënten gebruikt voor de productie en al zeker helemaal geen chemicaliën!

De eerste fijnproevers kregen de kans om enthousiast te worden in de Rock In Rio Lissabon, omdat beide wijnen beschikbaar waren voor een eerste proeverij. Nu heb je de mogelijkheid om dit ook te doen: op 20 december 2018 vindt er een officiële release party plaats in de BR20 (https://www.br020bar.nl) in Amsterdam, de bar van Sepultura bassist Paulo Jr. Verwacht sterk metaal en smaakvolle wijn!

Bekijk de officiële trailer: https://youtu.be/xTGy6Eyvlkg

Categorie: