Slayer's The Repentless Killogy in première op 6 november - tickets verkrijgbaar vanaf 9 oktober

Slayer - Tom Araya, Kerry King, Gary Holt en Paul Bostaph - zijn samen met Trafalgar Releasing, Nuclear Blast en Prime Zero Productions verheugd om de aanstaande release van de nieuwe korte verhalende film en concert, Slayer: The Repentless Killogy, aan te kondigen. Die zal voor een éémalige vertoning te zien zijn op 6 november in meer dan 1500 theaters over de hele wereld. Tickets zijn vanaf 9 oktober te koop op www.slayer.film.

Wraak, moord, bloedvergieten en vergelding, dat zijn de kernwoorden voor The Repentless Killogy. De film werd geschreven en geregisseerd door BJ McDonnell, die de drie brutale muziekvideo's - You Against You, Repentless en Pride In Prejudice - voor Slayer's laatste studioalbum Repentless (2015) bedacht en regisseerde.

"Toen we deze eerste drie video's gingen maken", zei McDonnell, "was het onze bedoeling om op een gegeven moment de saga van Slayer en Wyatt voort te zetten. Maar dit is het laatste album van de band en de wereldtournee dus dit verhaal, de drie video's en het Repentless live concert in The Forum, zijn een perfecte manier om af te ronden. Dit is het einde van de monsters".

Deel één van Slayer: The Repentless Killogy begint compromisloos en onmisbaar met de krachtige korte verhalende film die de muziek van Slayer en het griezelige verhaal dat ze wilden vertellen samenbrengt. Openend met de trilogie van muziekvideo's geassembleerd als één chronologische verhaallijn, maken we kennis met het hoofdpersonage Wyatt, een voormalige neonazi geassocieerd met een bende bekend als 'The Hand Brotherhood', waarvan het kenmerkende teken, een bloedige handafdruk, was achtergelaten nadat er een moord had plaatsgevonden.

InThe Repentless Killogy spelen veel van de acteurs mee die ook al in de originele videoserie verschenen: Jason Trost (Beats Of Rage, Hatchet III) als Wyatt, Danny Trejo (Machete, From Dusk Til Dawn), Richard Speight (Band Of Brothers, Supernatural), Derek Mears (Agents Of SHIELD), Jessica Pimentel (Orange Is The New Black), Tyler Mane (X-Men, Halloween II) , Bill Moseley (The Devil's Rejects, The Texas Chainsaw Massacre 2), Caroline Williams (The Texas Chainsaw Massacre 2, Sharknado 4) en Sean Whalen (Twister, The People Under The Stairs).

Deel twee van The Repentless Killogy bevat de volledige liveset van Slayer uitgevoerd in het Los Angeles Forum op 5 augustus 2017 en werd geregisseerd door Wayne Isham die video's regisseerde voor artiesten als Metallica, Foo Fighters en Michael Jackson. In één van de meest intense shows uit hun carrière speelde Slayer een groot aantal van hun klassiekers, waaronder South Of Heaven, War Ensemble, Mandatory Suicide, Dead Skin Mask en uiteraard ook Raining Blood en Angel of Death.

Na deze wereldwijde bioscooppremière zal de film op 8 november digitaal en op Blu-ray beschikbaar zijn, en de soundtrack van dat concert zal worden uitgebracht als zowel een twee-disc vinyl en een 2CD-pakket.

Categorie: