Spotlight: No Permission (NL)

No Permission is een ontdekking via frontman Mees die ook in de deathcore formatie Torn From Oblivion zit, die op 20 augustus op Dynamo Metalfest speelt. Deze boys hebben reeds vorig jaar op Jera On Air de boel op stelten gezet want, ze hadden de Guts & Glory contest gewonnen. Onze Noorderburen brengen een rauwe en energieke combinatie van oppeppende vocals, riffs die je dwingen om te headbangen, waanzinnige breakdowns en overweldigende blast beats.

 

No Permission is een 5-koppige Metalcore band uit het zuiden van Nederland (Lottum) gevormd in 2019. Met hun debuut-EP "This Is Sincerity" achter de rug, is de band nu klaar om de volgende stap te zetten in hun veelbelovende carrière in de metalcore- en hardcorescènes. Hun laatste stand-alone single Harm neemt niet alleen een thematische sprong van hun eerdere werk, maar ook een enorme stap in een muzikaal vernieuwende richting, waaruit blijkt dat het kwintet gegroeid is sinds hun debuut-EP. No Permission heeft de stage gedeeld met onder meer Tigerknife (NL), Knocked Loose (US), Stick To Your Guns (US), Get The Shot (CA) en Electric Callboy (D).
 
Frontman Mees Stevens had het volgende te vertellen over hun laatste single:
"HARM gaat over mensen in leidinggevende posities die de controle over hun moraliteit zijn kwijtgeraakt en hun macht zijn gaan misbruiken, ten nadele van de mensen waarvoor ze (vaak) gekozen waren om te leiden."
 
Bekijk de videoclip van Harm op Youtube: https://youtu.be/hM7okdHpp-E
 
No Permission - Pop In Limburg - Het online platform voor Popmuziek in  LimburgPop In Limburg – Het online platform voor Popmuziek in Limburg
 
Discografie:
 
HARM - song and lyrics by No Permission | Spotify
Single Harm (2023)
 
 
 
This Is Sincerity - EP by No Permission | Spotify
debuut-Ep 'This Is Sincerity' (2020) tracklist:
 
1. This Is Sincerity
2. Suddenly I Was Broken
3. Lifeless
4. Their Behaviour
5. The Progress
6. Strayed
 
 
No Permission is:
Drummer: Luuk Thielen
Bassist: Niels Keltjens
Guitarist: Jeroen Verheijen
Guitarist: Jeroen Joosten
Vocalist: Mees Stevens
Video van de Week: vrijmibo mosh alert met HARM van metalcoreband No  Permission | NMTH
 
 

 

Categorie: