STAKE plant exclusieve clubshows, nieuw album op komst

STAKE kondigt vier exclusieve clubshows aan en geeft de naam van hun nieuw album vrij.

STAKE kondigde zonet vier exclusieve Belgische clubshows aan. Buiten de festivals waar ze op het podium staan (Graspop, Jera On Air, Rock Olmen, Campo Solar) zullen dit de enige clubshows zijn in België voor 2022, aldus de band. Gelijktijdig met de shows werd ook de naam van het nieuwe album aangekondigd: LOVE, DEATH en DECAY zal het heten en het zal uitgebracht worden in september bij Hassle Records. 

Vijftien jaar geleden is het inmiddels, toen STAKE - toen nog Steak Number Eight - pokkeherrie begon te maken ergens in de diepste krochten van het diepe West-Vlaamse Wevelgem. De vier knaapjes schopten het in de jaren nadien tot het uitverkopen van grote concertzalen en spelen op de grootste Europese metalfestivals tot mee op tournee gaan met bands als Mastodon, Alice Cooper en Deftones, en binnenkort met High on Fire en Cave In.
In 2018 kondigden ze hun afscheid aan. Afscheid van hun naam, weliswaar. Steak Number Eight werd STAKE.

Na hun nieuwe single die op 7 juni uitkomt is het dan vooral uitkijken naar 30 september 2022 wanneer hun nieuw album te horen zal zijn en wanneer ze in het najaar toeren met hun nieuw werk, wij kijken er alvast naar uit.

Live komen ze met het nieuwe werk naar de volgende zalen.

05.11.2022 - Belvédère, Namur
16.11.2022 - Reflektor, Liège
03.12.2022 - Wilde Westen, Kortrijk
17.12.2022 - Trix, Antwerpen

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar: https://www.stakeband.com/tour

Categorie: