Three Times Royal komt met lang verwachte debuutsingle

Metalband Three Times Royal brengt hun debuutsingle Do You Know What It’s Like? uit.

Nog niet gehoord van Three Times Royal? Normaal, het is de kersverse nieuwe band met ex-Spoil Engine Iris Goessens  aan het roer. De driekoppige band gevestigd in Los Angeles brengt vandaag hun debuutsingle Do You Know What It’s Like? uit.

Beluister deze nu op Soundcloud!

Three Times Royal zag het levenslicht dankzij de harde reset in 2021. Ze maken een muziekervaring uit een bewogen verleden en prettige verhalen van femme fatales. Dit project bestaat uit tenenkrullende screams, sterke melodieën en krachtige gitaarpartijen.

De eerste single gaat over alsof je geabsorbeerd wordt door een monster in jezelf, een strijd binnenin jezelf om een slechterik te worden of een slachtoffer van je eigen doen. Wie kan deze aan het verdrinkende verslaafde helpen? Do you know what it's like?

“Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside of us while we live.” – Norman Cousins

De band bestaat uit Iris Goessens, bekend bij ons in Europa als vroegere zangeres bij Spoil Engine, geloft om haar screaming capaciteiten en sterke live presentatie. Bassist Mayson Ivy groeide op in de hardcore punk scene in San Diego. Ze vond haar stijl in metal en is sinds dan her en der te spotten zowel in de Verenigde Staten als Europa, backstage en in muziekstudios. Nu ze zich ook aan songwriting waagt is ze klaar om ook live op het podium te treden. Willa Rose Ashley komt uit een muzikale familie in LA en is als het ware geboren met een gitaar rond de nek. Haar vader werkte al met Blink-182, New Found Glory en BB-King. Na het verwerken van het overlijden van haar vader is ze opnieuw klaar om de muziekindustrie in te duiken.

Volg 3XR:

Website | Instagram | Facebook

Categorie: