Trix doet het buitenshuis, in OLT Rivierenhof

De Antwerpse concertgelegenheden en cultuurhuizen slaan deze zomer de handen in elkaar. Ze zetten 'Take Care' op poten, zodat er deze zomer in openlucht in het OLT Rivierenhof toch nog film en muziek te zien en horen is. Kijk snel hier wat er aangeboden wordt.

Samen met Arenberg/OLT, CC Deurne, Cinema Rix en De Studio organiseert Trix deze zomer Take Care. Verwacht een mix van grote bands, jong talent, film, spoken word, comedy en meer. Vanaf 8 juli opent OLT Rivierenhof de deuren van woensdag tot en met zondag.

Take Care is er voor iedereen. Filmfanaat? Elke woensdag welkom op de filmavonden. Concert meepikken? Kom langs op donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. En zondagmiddag is het familiedag. Het hele programma voor juli is via deze link te raadplegen. 

De ticketverkoop start op maandag 22 juni om 11:00 en gaat ondertussen als een sneltrein. Optredens van Eefje De Visser, Portland, Blackwave., Brutus en Absynthe Minded zijn alvast uitverkocht. Voor augustus wordt het programma binnenkort bekendgemaakt.

Categorie: