Trix zet initiatief op poten voor psychologische begeleiding muzikanten

'We Should Talk', zo luidt het nieuwe initiatief van muziekcentrum Trix te Antwerpen. Ze zetten zich in voor muzikanten die een klankbord nodig hebben.

Jouw mentale gezondheid is van levensbelang, en toch is het moeilijk om erover te praten. Hoe open je ook bent in je songteksten, hoe bloot je jezelf ook geeft op het podium of hoe spannend je leven als muzikant er ook uitziet. We begrijpen je, en willen er iets aan doen. Drie psychologen met ervaring binnen de muziekindustrie staan klaar om met jou te praten. Voel je je niet goed in je vel? Is je muzikale motivatie ver zoek, heb je nood aan perspectief of zoek je een klankbord? Met We Should Talk maken we psychologische hulp aan een verlaagd tarief toegankelijk binnen de muzieksector.

Om de inschrijvingen vlot te kunnen opvolgen, richten we deze één-op-éénsessies specifiek op muzikanten (m/v/x) tussen de 18 en 30 jaar.

Werk je zelf in de muzieksector maar behoor je niet tot deze doelgroep? We bekijken na afloop van deze reeks of we in de toekomst meer sessies kunnen organiseren, ook voor jou. Zit je met iets en heb je nood aan een gesprek? Praat erover via Tele-onthaal, Awel, CAW of Zelfmoordlijn.

Meer informatie over dit initiatief vind je terug op de Trix website.

Categorie: