Visions of Atlantis strikken het Praagse Bohemian Symphony Orchestra

In samenwerking met een full option symphonisch orkest zagen de heren en dame van Visions of Atlantis een droom werkelijkheid worden. Zodanig zelfs dat de set die ze samen met The Bohemian Symphony Orchestra uit Praag speelden vorig jaar op het BANG YOUR HEAD!!! festival nu uitkomt op dvd/BluRay onder de titel A Symphonic Journey To Remember.

Het album komt uit op 30 oktober via Napalm Records. Als finaal voorproevertje kan je nu online al kijken en genieten van de track Wanderers, niet toevallig ook het titelnummer van hun jongste studio album. Klik hier voor de video.

Clémentine Delauney over A Symphonic Journey To Remember: "We zijn absoluut verheugd dat we eindelijk onze allereerste live BluRay/dvd hebben uitgebracht," A Symphonic Journey to Remember". Onze show op Bang Your Head !!! Festival in 2019 met het Bohemian Symphony Orchestra Prague gaf ons het perfecte punt in ruimte en tijd om de droom van het spelen met een orkest waar te maken. We hopen dat je net zo veel van deze audiovisuele ervaring zult genieten als de herinnering aan deze show nog steeds levendig en kostbaar voor ons is! "

 

Tracklist:

1. Intro
2. The Deep & the Dark
3. New Dawn
4. Ritual Night
5. Lost
6. The last Home
7. Memento
8. Release my Symphony
9. Words of War
10. Heroes of the Dawn
11. Wanderers
12. Seven Seas
13. A Journey to Remember
14. The Grand Illusion
15. Nothing Lasts Forever
16. Passing Dead End
17. Return to Lemuria

Categorie: