Nieuws


Hier vind je een overzicht van nieuwtjes in de muziekwereld, alsook nieuws en publiciteit van onze partners.

Spotlight: Ice Sealed Eyes (BE)

Ice Sealed Eyes is een new core band  die afkomstig is uit de Belgische scene en opgericht in 2019. Hun muziek combineert, in een donkere soundscape, moderne productie met strakke riffs, vernieuwende breakdowns en cleane zang die uit het niets omslaan in diepe grunts of high pitched screams. 

Categorie: 

Spotlight: Three Times Royal

Three Times Royal is een door metalcore geïnspireerde alt-rockband uit Los Angeles, CA. Het project kenmerkt zich door bloedstollende screams, sterke popmelodieën, frisse hooks en powergedreven instrumentals. Frontvrouw Iris Goessens is zeker geen onbekende, ze was jaren het gezicht van het alomgeprezen Spoil Engine! Ze hadden zelfs tijd voor een interview, lees hierover meer verder in het artikel.

Categorie: 

Spotlight: Another Now (NL)

Another Now is een metalcore formatie uit Eindhoven.
Het quintet laat in hun muziek zowel de mooie als ziekelijke kanten van onze wereldmaatschappij zien. Geïnspireerd door bands als
Northlane, Bad Omens en Crystal Lake creëert de band een eigen sound met invloeden uit de
metalcore en alternative metal. Met hun frisse combinatie van stijlen, een meedogenloze tornado
van beukende riffs, abrupte muzikale u-bochten en sfeervolle melodieën, maakt Another Now
muziek voor een breed doch avontuurlijk metal publiek.

Categorie: 

Spotlight: Ocean Encounters (BE)

Ocean Encounters is een Belgische band die een mix brengt van diverse metal genres zoals djent, metalcore, death en speed metal, gooi daar nog eens de occasionele rap bij en je krijgt een idee wat deze unieke band te bieden heeft. Hun recentste aanwinst als vocalist is Lola gekend voor haar vele covers op YouTube waaronder de metalcover met McFly en Carlito.

Categorie: 

Spotlight: Cabal (DK)

Afkomstig uit het koude noorden van Denemarken, Kopenhagen. Geworteld in een breed scala aan muzikale invloeden, variërend van black metal en hardcore tot death metal en moderne deathcore, heeft Cabal zichzelf bewezen als een band op het snijvlak van de extreme metal scene, klaar om alle genregrenzen af te breken.

Categorie: 

Spotlight: Raise Your Fist


Raise Your Fist hebben we mogen aanschouwen op Nokfest waar ze hun debuut live show hebben gespeeld samen met o.a Fatal Move, As We Speak en Primal Truth. Deze heren hebben letterlijk Nokfest hun grondvesten doen daveren met hun brute mix van metalcore met hardcore vocals! Vandaag hebben ze ook hun tweede single Decisions uitgebracht. Deze track is een rollercoaster aan geweldadige riffs, aggresieve vocals, kletterende drums en Breakdowns die voor permanente hersenschade zorgen.

Categorie: 

Pagina's