Nieuws

Nieuwe single en lyric video van Ad Infinitum

Het tijdreizende symphonic metal combo Ad Infinitum brachten zopas, Live Before You Die, samen met een expressionistische lyric video. De nieuwe single leidt verder naar de raadselachtige tijdkring en het aanstaande betoverende debuutalbum Chapter I: Monarchy, dat op 3 april verschijnt via Napalm Records.

Volg de opnames voor Epica's nieuwe album via hun YouTube kanaal!

Terwijl wij met ons allen gezellig nog even in ons kot moeten blijven zijn er gelukkig artiesten ijverig aan het werk om ons nieuwe muziek te kunnen schenken tegen dat we ons kot weer uit mogen. De Nederlandse Symphonic metal band Epica is momenteel in de studio volop aan het werken aan de opvolger voor The Holographic Principle. Hoe dat werk vordert delen ze regelmatig met ons via hun YouTube kanaal.

Nieuw album van Feuerschwanz krijgt een bijzondere bonus mee

De Duitse middeleeuwse folkmetal bende van Feuerschwanz gaan de fans bij de release van hun volgende album, Das elfte Gebot, een leuk extraatje geven in de vorm van een cover album, Die sieben Todsünden getiteld, met daarop covers van o.a. Powerwolf, Sabaton, Rammstein en Ed Sheeran.

Als voorloper uit het nieuwe album werd er alvast een video gelanceerd voor de track Metfest.

Oranssi Pazuzu releast video en kondigt tourdata aan

Twee weken geleden lanceerde de Finse psychedelische black metal band Oranssi Pazuzu een eerste single uit hun aankomende nieuwe album, Mestarin Kynsi, dat op 17 april verschijnt via Nuclear Blast. Nu heeft de band ook een occulte videoclip voor het nummer online gezet. Dit najaar gaan ze op tournee door Europa, waarbij ze op 3 oktober ook langs zullen komen in Magazijn 4, Brussel.

Pagina's