All Time Low - Future Hearts

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: All Time Low

Album: Future Hearts

Genre: Pop / Punk

Label: Hopeless Records

Score: 85/100

All Time Low, een pop punk band die bestaat uit de leden Alex Gaskarth, Jack Barakat, Rian Dawson en Zack Merrick. In 2015 is deze band terug met hun zesde album ‘Future Hearts’.

De band heeft de laatste jaren veel gescoord met hun muziek en hebben al verschillende keren getourd in Nederland en België. Het is dan ook geweten dat deze band een perfecte combinatie is van pop en punk; de leden knallen op het podium en laten duidelijk hun perfecte energie en samenhang zien.

Daarnaast heeft de band ook al hun muziek ontleent aan video games zoals Rock Band en Guitar Hero. Hun song Painting Flowers was ook te horen op de soundtrack van de film ‘Alice In Wonderland’. In 2015 zal de band All Time Low ook hun eigen filmdebuut maken in de film ‘Fan Girl’, zo komen ze naast de zijde van Meg Ryan en Kiernan Shipka te staan. De film gaat over een 15-jarig meisje dat haar favoriete band gaat volgen voor een filmproject.

Het nieuwe album ‘Future Hearts’ is geproduced door John Feldman. Hij heeft in het verleden al nummers samengesteld voor bands als Good Charlotte, The Used en 5 Seconds Of Summer. ‘Future Hearts’ bevat ook een aantal guestvocalen zoals Mark Hoppus van Blink 182. Hij ontleent zijn stem in het nummer Tidal Waves en Joel Madden van Good Charlotte ontfermt zich over de song Bail Me Out.

Het album bestaat uit ludieke pop punk sounds/tracks en dat maakt All Time Low ook tot wie ze zijn. De samenhang tussen de instrumenten en tekst, de interactie met elkaar, de chorussen en de catchy sing-a-longs, geven op een expressieve wijze weer dat All Time Low toch wel één van de beste pop punk bands zijn. ‘Future Hearts’ is met andere woorden een prachtige volger in het rijtje van de vorige albums van All Time Low.

Tracklist:

 1. Satellite
 2. Kicking & Screaming
 3. Something’s Gotta Give
 4. Kids In The Dark
 5. Runaways
 6. Missing You
 7. Cinderblock Garden
 8. Tidal Waves (ft. Mark Hoppus)
 9. Don’t You Go
 10. Bail Me Out (ft. Joel Madden)
 11. Dancing With A Wolf
 12. The Edge Of Tonight
 13. Old Scars / Future Hearts

Meer info over All Time Low:

all time low future hearts cover

Categorie: