Strung Out - Transmission.Alpha.Delta

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Strung Out

Album: Transmission. Alpha.Delta

Genre: Punk Rock

Label: Fat Wreck Records

Score: 90/100

Deze Amerikaanse punk rock band Strung Out bestaat al sinds de begin jaren 90 en heeft al talrijke albums achter hun naam staan. Albums die soms wel erg donker waren en waar metal de bovenhand nam, maar ook albums die stand hielden aan hun roots, namelijk de echte punk rock. Door heel wat conflicten heeft Strung Out dan ook besloten om de punk rock/hardcore punk niet los te laten.

In 2015 komt Strung Out na 6 jaar nog met een nieuw album, namelijk ‘Transmission.Alpha.Delta.’ En dit was geen gemakkelijke  job. De bandleden hadden zoveel ideeën, zodoende dat er hitsige conflicten ontstonden. Het proces van ‘Transmission.Alpha.Delta’ werd daarnaast vermenigvuldigd door gebruik te maken van producer Kyle Black, wie ook wel albums heeft geproduceerd van Paramore en Comeback Kid. Naast de echte punk rock zijn de hardcore invloeden ook gebleven, waardoor Strung Out zich meer en meer populair maakt in het hardcore wereldje.

‘Transmission.Alpha.Delta’ omvat thema’s zoals drugsgebruik, geloof en sociale media. Daarnaast worden er meer solo’s gebruikt in hun songstructuur, alsook worden hun tempo’s gemixt, zodat er betere gitaarlijnen ontstaan.

Kortom, het album is één van de beste albums van Strung Out. Beginnend met de melodische Rats In The Walls en de energetische The Animal And The Machine tot de alternativiteit van Black Maps en de sing-a-longs van Tesla. ‘Transmission.Alpha.Delta’ is een album om puur van te genieten!

Tracklist: 

 1. Rats In The Walls
 2. Rebellion Of The Snakes
 3. The Animal And The Machine
 4. Modern Drugs
 5. Black Maps
 6. Spanish Days
 7. Tesla
 8. Nowheresville
 9. Magnolia
 10. Go It Alone
 11. No Apologies
 12. Westcoasttrendkill

Meer info over Strung Out:

strung out transmission.alpha.delta cover

Categorie: