Get The Shot - No Peace In Hell

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Get The Shot

Album: No Peace In Hell

Genre: Hardcore / Thrash metal

Label: Useless Pride Records

Score: 98/100

Get The Shot. Nog nooit van gehoord? Sla jezelf. Deze Canadese hardcore punk/thrash metal band bestaat dan misschien nog niet zo lang, maar hebben toch al een debuutalbum achter hun naam staan, namelijk het album ‘Perdition’, dat in 2012 is uitgebracht. Anno 2014 zijn deze lekkere hardcore mannen terug met hun nieuwste album ‘No Peace In Hell’. En geloof mij, heb je ‘Perdition’ al eens gehoord? Dan zal je met dit album echt alles kapot slaan.

Deze band heeft een zeer uniek hardcore gehalte, dat een beetje gemengd is met crossover. Het is pure hardcore, daar is geen twijfel aan mogelijk. Het is energetisch, agressief, brutaal en vooral is het duidelijk dat de stem van de zanger J-P erg origineel is: er hoog en zeer bruut tegelijkertijd. Daarnaast is de hardcore punk in combinatie met de thrash metal in het album ‘No Peace In Hell’ zeer hoog. Perfecte intonaties, ritmes, grooves en technieken die er worden gebruikt. Dit is absoluut te merken bij nummers als Cold Hearted en Erase The Scum. De lyrics zijn lekker strak en donker; de overwegingen van deze band zijn duidelijk, bruut en agressief.

Get The Shot is een band die je echt nooit eerder zal gehoord hebben; deze originaliteit druipt er gewoon van af en je wilt meer! ‘No Peace In Hell’ is een album van formaat waar een duidelijke lijn bestaat tussen de hardcore punk en de invloeden van thrash metal. Er wordt gebruikt gemaakt van kleine thrash invloeden van bands als Testament, Anthrax, Slayer en hardcore invloeden van Strife, Integrity, Raised Fist, Wolf Down, No Warning en No Turning Back. Het album heeft echt alles wat je wil: brute en snelle drumtechnieken, de meest gewaagde pauzes, brute hardcore gitaarlijnen, geweldige solo’s en de duidelijke samenwerking tussen de vocalen van zanger als gastvocalen. Je wordt echt niet verveeld met dit album!

Elk nummer is snel en heeft het juiste hardcore ritme. De muziek zuigt je letterlijk op in jezelf. Er zijn duidelijke en strakke lyrics aanwezig waar sing-a-longs zeker niet verboden zullen worden! Het album ‘No Peace In Hell’ is een sterke aanrader voor menig hardcore fan die houdt van dat ietsje meer! Met de nodige violent dancers moet dat natuurlijk wel lukken!

Tracklist:

  1. At War
  2. Rotting Idols
  3. Cold Hearted
  4. Erase The Scum
  5. Hostile
  6. Lynch The Lord
  7. Prime Evils
  8. Nothing To Nothing
  9. Prometheus
  10. Shark Bait
  11. No Peace In Hell
  12. Season Of The Damned

Meer info over Get The Shot:

get the shot no peace in hell cover

Categorie: