Jinjer - King Of Everything

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Jinjer

Album: King Of Everything

Genre: Groove Metal / Progressive metalcore

Label: Napalm Records

Score: 70/100

Om even deze Oekraïnese band voor te stellen; de band Jinjer brengt een catchy mix van metalcore, djent, hardcore en groove metal. De band heeft al twee albums achter hun naam staan, maar in 2016 komt de band op de proppen met hun derde album 'King Of Everything', waar de zangeres van de band, Tatiana Shmailyuk, goed haar best moet doen tussen de overige bandleden.

Een band als Jinjer van het verre Oekraïne zien we niet snel terug in het genre metalcore en alle dergelijke nabestaande genres. Jinjer is eigenlijk een band die de combinatie zoekt tussen hippe metalcore en ander soortgelijk undergroundmateriaal. De band klinkt in het album 'King Of Everything' dan ook erg sterk. Op bijna alle nummers is Jinjer erin geslaagd om sterke gitaarlijnen en drumtechnieken naar voren te brengen. De metalcore is samengevoegd met djent en andere speciale elementen.

Deze band is allesbehalve cliché in het metalcore genre. Ze brengen hun eigen sterke variant van core, waardoor het de luisteraar kan beïnvloeden en hopelijk overtuigen.

Tracklist:

  1. Prologue
  2. Captain Clock
  3. Words Of Wisdom
  4. Just Another
  5. I Speak Astronomy
  6. Sit Stay Roll Over
  7. Under The Dome
  8. Dip A Sail
  9. Pisces
  10. Beggar's Dance

Meer info over Jinjer:

jinjer king of everything cover

Categorie: