Dust Bolt - Mass Confusion

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Dust Bolt

Album: Mass Confusion

Genre: Thrash metal

Label: Napalm Records

Score: 80/100

Wie Dust Bolt nog niet kent, moet zich een combinatie voorstellen van bands als Kreator en Sepultura met een sterke energie en waanzinnig (punk)rock gehalte. En sterk genoeg is het nog maar vijf jaar geleden sinds de Duitse Dust Bolt het Wacken Open Air Metal Battle heeft gewonnen. Hierdoor maakte de band een enorme verandering door één van de thrash metal heroes te worden.

In 2016 maakt Dust Bolt zich op voor hun nieuwste plaat 'Mass Confusion'; een zeer typerende thrash metal met verfijnde gitaarlijnen en inspirerende teksten. Het oldschool thrash metal gehalte is sterk aanwezig doorheen het gehele album en dit in een perfecte balans met agressie, woede, melodisch gitaarwerk, shouts en strakke drumtechnieken. Niet te vergeten is het toegevoegde crossover/hardcore genre, waardoor ze een sterke tint creëren voor hun album 'Mass Confusion'.

Een album van 47 minuten, wat mogelijk net iets te kort is, geeft veel veranderingen weer voor de fans. De oude fans die de echte thrash metal van Dust Bolt sterk waarderen, zullen mogelijk teleurgesteld zijn door de toevoeging van het crossover/hardcore genre. Fans die houden van muziek als Iron Reagan zullen deze nieuwe CD van Dust Bolt dan weer wel zeker waarderen! 

Tracklist:

  1. Sick X Brain
  2. Mass Confusion
  3. Allergy
  4. Turned To Grey
  5. Blind To Art
  6. Mind The Gap
  7. Exit
  8. Empty Faces
  9. Taking Your Last Breath
  10. Portraits Of Decay
  11. Masters Of War

Meer info over Dust Bolt:

dust bolt mass confusion cover

Categorie: