Tax The Heat - Fed To The Lions

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Tax The Heat

Album: Fed To The Lions

Genre: Alternative

Label: Nuclear Blast

Score: 90/100

Het Engelse Tax The Heat vindt zijn oorsprong bij de rhythm & blues muziek. Hun muziek maakt een terugkeer naar de rock ‘n’ roll waar deze nog erg nieuw en fris was. Tax The Heat combineert hun muziek met elementen van de R&B van de jaren '60, rock van de jaren '70 en de hedendaagse songwriting met een diepe blues ethiek.

In 2013 heeft Tax The Heat hun eerste EP uitgebracht, dat een zeer succesvolle EP werd in Groot-Britannië. Daardoor mochten ze in 2014 op het bekende Download Festival staan. De band werd ook uitgenodigd om te touren samen met bands als Black Star Riders, The Graveltones, The Virginmarys, Europe en The Cadillac Three.

In 2016 komt Tax The Heat met hun debuutalbum ‘Fed To The Lions’. Het uitdagende en explosieve rhythm & blues zijn sterk terug te vinden in het mooie plaatje van de band. Al eerder uitgebrachte tracks zoals Some Sympathy, Highway Home en Fed To The Lions, staan nu samen met de nieuwe tracks Caroline, Animals en Stood On The Platform To Leave. De strijdende ritmes van drummer Jack Taylor en bassist Antonio Angotti zijn prachtig gecombineerd met de krachtige ritmes van gitarist JP Jacyshyn en de melodieën van zanger Alex Veale.

Tracklist:

 1. Highway Home
 2. Animals
 3. Under Watchful Eye
 4. Fed To The Lions
 5. Hit Me Hard
 6. Stood On The Platform To Leave
 7. Some Sympathy
 8. Devil’s Laughter
 9. Learn To Drown (You’re Wrong)
 10. Caroline
 11. Your Fool
 12. Lost Our Way

Meer info over Tax The Heat:

tax the heat fed to the lions cover

Categorie: