August Burns Red - Found In Far Away Places

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: August Burns Red

Album: Found In Far Away Places

Genre: Hardcore / Metalcore

Label: Fearless Records

Score: 90/100

De Amerikaanse band August Burns Red, gevormd in 2003, bestaat uit zanger Jake Luhrs, gitaristen JB Brubaker en Brent Rambler, drummer Matt Greiner en bassist Dustin Davidson. Vanuit de lokale metalcore scene zijn ze opgegroeid tot een grote naam voor de modern metal scene. De band heeft daarnaast ook grote fanbase ontwikkeld door hun krachtige lyrics, verbazingwekkende gitaarlijnen en drumtechnieken en oorverdovende solo’s.

In 2015 komt August Burns Red alweer met hun zevende studio-album. Het album, genaamd ‘Found In Far Away Places’, is het eerste album dat ze hebben via het label Fearless Records. De tracks zijn dan ook meer dan alleen metalcore; er is boordevol variaties te vinden in tempo’s, ritmes, dynamiek en er is een keiharde samenwerking te vinden tussen instrument en zang. Daarnaast zijn de emotionele lyrics de grondleggers van August Burns Red.

‘Found In Far Away Places’ is een zeer intensief en technisch album vol breakdows, waardoor het sterker en eerlijker overkomt als hun voorgaande albums.

Tracklist:

 1. The Wake
 2. Martyr
 3. Identity
 4. Seperating The Seas
 5. Ghosts (ft. Jeremy McKinnon)
 6. Majoring In The Minors
 7. Everlasting Ending
 8. Broken Promises
 9. Blackwood
 10. Twenty-One Grams
 11. Vanguard

Meer info over August Burns Red:

August Burns Red Found In Far Away Places cover

Categorie: