Threshold - European Journey

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Threshold

Album: European Journey

Genre: Progressive Metal

Label: Nuclear Blast

Score: 60/100

De Britse progressieve metal band Threshold, die hun oorsprong vindt in de late jaren 80, komt in november 2015 met het live album ‘European Journey’, dat ze uitbrengen om hun laatste studioalbum 'For the Journey' bij te staan.

De band combineert heavy metal met progressieve rock, zodoende hebben ze ook al een aantal albums achter hun naam staan.

In 2015 geven ze hun fans een extraatje en komen ze met de live CD ‘European Journey’ op de proppen. Deze tweedelige CD geeft een live set weer van hun vorige tournee. De live tracks bestaan uit opnames op verschillende locaties doorheen hun tournee, zonder enige aan- of toevoegingen. Helaas vult het niet de bijkomstige verwachtingen die we als luisteraar hebben. Langs de andere kant is het puur Threshold zoals ze live zijn, maar dan minder indrukwekkend dan wanneer je ze ook effectief live te zien krijgt. Live CD's zijn altijd een dubbeltje op z'n kant, Threshold zal met een nieuwe CD met nieuwe songs zich beter kunnen leggen in de metal wereld dan met deze CD. 

Tracklist:

Disc 1:

  1. Slipstream
  2. The Hours
  3. Liberty Complacency Dependency
  4. Ground Control
  5. Unforgiven
  6. Long Way Home
  7. Part Of The Chaos
  8. Coda

Disc 2:

  1. Watchtower On The Moon
  2. Pilot In The Sky Of Dreams
  3. Lost In Your Memory
  4. Mission Profile
  5. The Box
  6. Turned To Dust
  7. Ashes

Meer info over Threshold:

threshold european journey cover

Categorie: