Fossil - Trapped In A Place You Don't Want To Leave

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Fossil

Album: Trapped In A Place You Don't Want To Leave

Genre: Hardcore

Label: Driftwood Records

Score: 75/100

De band Fossil, gevormd in november 2013, is één van de meeste opkomende talenten in de rock scene. Ze staan bekend voor hun unieke mix van energetische punkrock, rock en ambient. Hun live-optredens zijn erg emotioneel en authentiek. Fossil zoekt hun invloeden bij bands zoals Touché Amoré, Rescuer en State Faults.

De band bestaat uit gitarist en zanger Andrew Howard, gitarist Andrew Longrigg, bassist Myles Longrigg en drummer Ronell Douglas. Zoals men zegt, Fossil is een band die gebaseerd is op krachtige gitaren, rauwe vocalen en energetische drumtechnieken. Deze unieke mix van diversiteit zorgt ervoor dat deze band al getoerd heeft met bands als Gatherers en Until We Are Ghost In. Ze hebben ook een paar EP’s achter hun naam heeft staan.

Met de LP ‘Trapped In A Place That You Want To Leave’ brengt Fossil de luisteraars een eerlijke en emotioneel album, zowel muzikaal als in lyrics. Deze LP staat voor de tegenslagen in je leven; het leren omgaan en het leren aanvaarden van deze tegenslagen. Fossil weet duidelijk waar ze staan met hun muziek en brengen dit duidelijk over na de luisteraar.

Tracklist:

  1. Old Fingers
  2. Cataract
  3. Rude
  4. Beige
  5. Dead Weight
  6. House Call
  7. Chill
  8. Plantain
  9. Retracted Statement
  10. Trapped In A Place You Don’t Want To Leave

Meer info over Fossil:

Fossil Trapped In A Place You Don't Want To Leave cover

Categorie: