Photo report Born Of Osiris + Attila @ Trix

Datum: 
vrijdag, 29 maart, 2024

De Angels & Villains tournee heeft de grondvesten doen trillen van trix met hun genadeloze mix van deathcore en metalcore! Co-headliners Born Of Osiris en Attila hadden hiervoor als support Crown Magnetar en Aviana voor uitgenodigd.

Het concert van de **Angels & Villains** tournee, met Born Of Osiris en Attila als hoofdacts en Crown Magnetar en Aviana als support, was een onvergetelijke ervaring. Gehouden in Trix op 29 maart, was het een nacht vol energie, passie en pure muzikale kracht.

Crown Magnetar opende de avond met een explosieve set. Hun nummers, zoals "The Eyes of Discontent", zetten de toon voor de avond, met zware riffs en krachtige drums die de zaal deden trillen. De moshpits begonnen al vroeg, aangewakkerd door de intense energie van de band.

Vervolgens kwam Aviana op het podium. Hun melodische maar krachtige nummers, zoals "My Worst Enemy", brachten een nieuwe dimensie aan de show. De band had een sterke interactie met het publiek, wat leidde tot een aantal indrukwekkende moshpits.

Daarna was het de beurt aan Attila. Met hun unieke mix van metalcore en hiphop, brachten ze het publiek in vervoering. Hun nummers zoals "Party with the Devil" en "About That Life" zorgden voor een aantal van de meest intense moshpits en crowdsurfers van de avond. Het hoogtepunt was echter de wall of death, een moment dat niemand snel zal vergeten.

Tenslotte sloot Born Of Osiris de avond af. Hun progressieve metalcore geluid, gecombineerd met hun indrukwekkende lichtshow, maakte hun set een genot om naar te kijken en te luisteren. Nummers zoals "Divergency" en "Machine" werden met veel enthousiasme ontvangen door het publiek, wat leidde tot nog meer moshpits en crowdsurfers waarbij zelfs de frontman een duik in het publiek nam.

Al met al was de Angels & Villains tournee een geweldige ervaring voor elke liefhebber van heavy muziek. Het was een nacht vol energie, passie en gemeenschapsgevoel, aangedreven door enkele van de meest getalenteerde bands in het genre. Het is veilig om te zeggen dat iedereen die erbij was, uitkijkt naar de volgende keer dat deze bands weer op tournee gaan.

Categorie: