Photo report Hellfest 2022 dag 4: donderdag 23 juni

Datum: 
donderdag, 23 juni, 2022

Hier zijn we weer met het vervolg van onze Hellfest avonturen. Na enkele dagen te kunnen bekomen tussen het fotobewerken door stond het tweede luik van Hellfest klaar om van start te gaan. Qua temperaturen minder hels misschien als het eerste luik maar het beloofden voor onze fotograaf ter plaatse drukke 4 dagen te worden.

Op de eerste dag van deel 2, gemakshalve noemen we het gewoon dag 4, waren de temperaturen een pak draaglijker maar zat er ook wel wat vochtigheid in de lucht. Zonnecreme en petjes maakten plaats voor poncho's en paraplu's al waren deze vaak overkill want de miezerige buitjes waren vaak van heel korte duur. Wou je toch schuilen dan was er in de tenten zeker genoeg te beleven, zo zag onze fotograaf daar o.a. Lili Refrain, Crown, Tribulation, Insomnium, Hangman's Chair en Heilung. Verder in dit fotoverslag zien jullie ook nog gitaarvirtuoos Steve Vai, Dragged Under, Bury Tomorrow en Wardruna.

Vonden we het spijtig dat we Scorpions niet konden fotograferen ? Tuurlijk, maar die afscheidstour die duurt nog wel even. 

Beste van vandaag waren Lili Refrain, Tribulation, Bury Tomorrow en Heilung.

Categorie: