Preview Together Fest @ Muziekcentrum Trix

Datum: 
zaterdag, 5 maart, 2016

In het Antwerpse Muziekcentrum Trix zal op zaterdagavond 5 maart 2016 een line-up van formaat op het podium staan. Niet minder dan de Duitse band GWLT, de Australische band Miles Away en de Amerikaanse bands Touché Amoré, Modern Life Is War en headliner Gorilla Biscuits zullen aanwezig zijn op Together Fest. 

De Duitse band GWLT zorgt voor crossover hardcore in hun eigen Duitse taal. Speelse hardcore met ondertonen van bands als Deftones en de attitude van Deez Nuts.

Naast GWLT staat de Australische hardcore band Miles Away op een sterke plaats in het voorprogramma van headliner Gorilla Biscuits. Een band die duidelijk een signatuur zet onder hun eigen unieke sound en diepgaande teksten in en rond het hardcore punk genre.

De Amerikaanse band Touché Amoré is de hardcore screamo waar de emo en punk nog centraal staat. Uiterst prachtige melodieën die zorgen voor een explosie van woede, haat en frustratie. 

Modern Life Is War is een Amerikaanse (melodic) hardcore band, die bekend staan om hun meest intensieve live shows waar ze hun eigen unieke sound weergeven, zonder de typische hardcore en breakdowns. Een band zonder een structuur, maar wel met een passie voor hardcore.

De headliner van deze zaterdagavond is niemand minder dan Gorilla Biscuits. Deze band is één van de meest invloedrijkste straight edge hardcore punk bands uit New York. Gevormd in 1987 en waar agressie en energie samengebracht wordt tot één geheel.

Organisatie Heartbreaktunes zorgt voor Together Fest op zaterdag 5 maart 2016 in het Antwerpse Muziekcentrum Trix, waar de deuren open zullen gaan om 18:00 uur en waar GWLT als eerste band mag beginnen om 18:30 uur. Wees niet te laat!

Categorie: 

Beluister onze Spotify GigView on tour playlist!