Verslagen

Beluister onze Spotify GigView on tour playlist!

Review Rock Am Ring 2024: zondag 9 juni - Alles in de fik!

Datum: 
zondag, 9 juni, 2024

De derde en laatste dag van Rock am Ring valt traditiegetrouw zwaar. Niet alleen vanwege de vermoeidheid maar ook door het besef dat het er alweer bijna op zit. Deze laatste dag gaan we echter nog wel even flink knallen. Waar op voorgaande dagen de rockbands en punk de overhand hadden is het vandaag tijd voor zware gitaren, bulderende drums en veel bleghs, arfs en pig squeals. Kortom metal en metalcore dag.

Review Rock Am Ring 2024: zaterdag 8 juni - Welcome to Paradise

Datum: 
zaterdag, 8 juni, 2024

Na een eerste heerlijke opwarmdag met veel rock op het programma zoals Royal Blood, Kerry King en Queens of the Stone Age, mogen we ons vandaag weer jeugdelijk vermaken met veel punk op het programma. Om nog een beetje lekker te variëren gooien we ook nog de pop-rock klanken van Against The Current, electro beats van Electric Callboy en het absurde productiegeweld van het Japanse BabyMetal in de mix. Kortom, een veelbelovende tweede dag van Rock am Ring.

Review Rock Am Ring 2024: vrijdag 7 juni - Veel show, gitaar en al één groot feest

Datum: 
vrijdag, 7 juni, 2024

Rock am Ring blijft een jaarlijks terugkerend feestje voor vele Duitse (en ook internationale) rockliefhebbers. Een geweldige line-up van bijna 100 verschillende artiesten, opwindende optredens en een onvergetelijke sfeer. Tel hier nog de top weersomstandigheden en genoeg koud bier voor de bezoekers bij op en je hebt alle ingrediënten voor wederom een waanzinnig weekend Rock am Ring. Ook dit jaar zijn wij van GigView weer van de partij om ons drie dagen onder te dompelen in de Duitse gekte die Rock am Ring heet.

Review Dogstar + Ratmosphere @ Trix - Doodgewoon Keanu Reeves

Datum: 
maandag, 3 juni, 2024

Maandag avond 3 juni 2024, een rij wachtende fans verzamelen zich voor de deuren van Trix in Antwerpen voor de show van de avond: Dogstar met support Ratmosphere. Wie kan je je misschien afvragen? Een Amerikaanse rockband met niemand minder dan Keanu Reeves in de rangen. Zodra de deuren zich openen, reppen de fans zich naar de zaal waar ze de kleine groep VIP gasten vergezellen in afwachting van de bands van deze avond.

Review Briqueville & Doodseskader @ De Kreun

Datum: 
donderdag, 23 mei, 2024

Een mysterieuze avond in het Wilde Westen (beter bekend als De Kreun). Dat is wat we op 23 mei meemaakten. Die avond was er een dubbel headline concert van twee Belgische bands, Briqueville en Doodseskader.

Review H2O @ Klub K Malle - Old-school hardcore never dies

Datum: 
maandag, 27 mei, 2024

Na een reeks aan gecancelde shows in Europa wegens ziekte en logistieke problemen vorige zomer, zijn de New York hardcore boys van H2O eindelijk weer in Europa en wel met hun 30th Anniversary tour. Na een topshow in The Underworld, Londen en twee dagen Slam Dunk Festival kwamen de heren na een 13 uur durende busrit afgelopen maandag eindelijk weer op het vasteland en waren ze klaar om Malle op zijn grondvesten te laten trillen. De show in Klub K in Malle is tot nu toe de enige uitverkochte EU clubshow en dat was goed te zien. Vanaf het moment dat de deuren opengaan stroomt de zaal direct volledig vol en zit de ambiance er lekker in.

Review Punx in the pit - A second opinion

Datum: 
zaterdag, 11 mei, 2024

Na weken van regen werd het wel duidelijk: GOD IS A PUNK ROCKER. Want hij zegende even de eerste editie van PUNX IN THE PIT met prachtig weer. 

Review: Punx in the Pit - Pure skatepunk nostalgie

Datum: 
zaterdag, 11 mei, 2024

Afgelopen zaterdag presenteerde Brakrock ons punckrockfestival PunX In The Pit, een skatepunk festijn in het vernieuwde “Nest” in De Schorre in Boom. De dag ervoor was al de officiële opening van de nieuwe skatebowl samen met workshops en demo’s, en zaterdag was het dan tijd om dit geheel in skatepunk stijl nog eens dik te vieren.
Met een lineup van Dog Eat Dog, Heideroosjes, Janez Detd, Deez Nuts, No Fun At All, Apes of the State en Rupelsoldaten, beloofde het een groots feest te worden. Toen de weergoden ons vervolgens ook nog eens goed gezind waren, was het feest compleet. Een dag vol heerlijke punk, koud bier, skatende jeugd en top weer, beloofde ons veel goeds.

Review: Ville Valo @ AB - Een emotionele reis van het verleden naar het heden voor gebroken harten.

Datum: 
zondag, 5 mei, 2024

Op 5 mei 2024 vond het VV / Neon Noir Tour concert van Ville Valo plaats in de Ancienne Belgique in Brussel. De eigenzinnige Ville Valo, voorheen bekend als de frontman van HIM, bracht zijn geliefde love metal naar het podium. Dit keer ging hij solo en presenteerde hij een mix van nieuwe nummers en oude klassiekers. Het Londense duo Zetra verzorgde het voorprogramma. Zij geven een unieke lo-fi draai aan Scandinavische black metal.

Pagina's