Curse Of Cain komt met visualizer voor de nieuwe track Hurt


De Zweedse moderne sci-fi metalers Curse Of Cain zijn klaar om van start te gaan met hun titelloze debuutalbum dat op 12 mei 2023 uitkomt via Atomic Fire Records. 

Ze lichten een tip van de sluier met de derde single Hurt.

De band zei het volgende: "'Hurt' is one of the heavy songs on this album: aggressive and dark with a lot of emotions, garnished by some great guest growls from producer Alexander Backlund (LETTERS FROM THE COLONY)."

Curse Of Cain tracklist:

01. The Mark
02. Alive
03. Embrace Your Darkness
04. Blame
05. Hurt
06. Never See The Light Again
07. The Ground
08. Dead And Buried
09. Blood The End

The Soulkeeper | vocals
The Timekeeper | guitars
The Pirate | bass, vocals
Rainbow | vocals, percussion
The Mechanic | drums

CURSE OF CAIN | Atomic Fire Records