Gloednieuwe video van Gallia

 

Gallia, een symfonische metalband van eigen bodem, heeft een video gemaakt voor Papercuts, een track uit hun debuut EP, Everflame, die ze in juli in eigen beheer uitbrachten.

De video toont de band aan het werk in wat wij vermoeden dat hun repetitiehok is. Papercuts is een leuk nummer om te horen en de video is goed gemaakt, alleen vinden wij dat er iemand aan had mogen denken om die doos (met rommel?) van de kast af te halen.

Zelf zegt de band het volgende over de track: "Hoewel Papercuts een nummer is met een geweldig ritme en defensieve teksten, zit er een dubbele betekenis achter. Het refrein geeft de houding af om niet te letten op wat de ander denkt, en hun woorden te verlagen naar 'papercuts' - wat onschadelijke kleine wondjes zijn. die ooit een papercut heeft gehad, kan getuigen dat deze wonden zeer kunnen kwetsen en prikken, wat de eerdere bewering ondermijnt dat de zanger niet wordt beïnvloed door kwetsende woorden. Dit wordt ondersteund wanneer de zangeres zich verplaatst naar de verzen, die kwetsbaar en kwetsbaar zijn, met een nostalgisch gevoel. De muziek is opwindend, waardoor de luisteraar geen andere keuze heeft dan verder te gaan op het ritme." // Elyn - Gallia.

 

Categorie: 

More new videos: