Jinjer lanceert een nieuwe live video!

Midden in deze wereldwijde pandemie van Covid-19 en met muziekfans die in hun kot moeten blijven, brengt de Oekraïense metalcore sensatie Jinjer live gekte naar uw schermen met de release van de officiële live video voor het verpletterende nummer Pit Of Consciousness van hun wereldwijd geprezen album Macro.

De video is gefilmd tijdens het boeiende optreden van de band in Kiev in 2019 door Oleg Rooz (Suicidal Tendencies, The Dillinger Escape Plan, Enter Shikari).

Bassist Eugene Abdukhanov: "Toen we deze show opnamen, stonden we aan het einde van een tour van zes maanden en ergens tussen al die waanzin in wisten we Macro te schrijven en op te nemen ... het was een extreem stressvolle tijd. Maar het was een van de meest positieve tijden van ons leven. De dingen zien er op dit moment behoorlijk grimmig uit en niemand weet wat er daarna zal gebeuren. We willen deze video uitbrengen in de hoop mensen te laten weten dat hoe gek, verwarrende en enge dingen ook worden – betere tijden zijn onderweg. Laten we de tijd thuis geïsoleerd gebruiken om goed naar binnen te kijken en meer te leren over ons ware zelf... "

 

 

Categorie: 

More new videos: