NESTOR brengt nieuwe single "Teenage Rebel" uit!

NESTOR, geprezen als een van de populairste rijzende sterren van de hardrock in de stijl van de jaren 80, heeft vorige week een nieuwe video uitgebracht voor hun nieuwste anthem Teenage Rebel. Dit energieke nummer vangt de rebelse geest van de jeugd en is slechts een voorproefje van wat er komen gaat van hun nieuw album, Teenage Rebel, dat vorige vrijdag, 31 mei 2024, werd uitgebracht via Napalm Records.

Met hun unieke en authentieke sound blaast Nestor de nostalgie van de jaren 80 nieuw leven in door miljoenen streams op Spotify en honderdduizenden views op YouTube te verzamelen. Niet alleen dragen ze inspiratie van bands als Bon Jovi, Aerosmith, Journey en Foreigner op hun distressed denim mouwen, ze belichamen ook de essentie van het tijdperk. Maar NESTOR is niet alleen een band die overtuigt op vinyl - ze verbazen ook met hun live-optredens, bewezen tijdens het delen van podia met legendes als Alice Cooper, Def Leppard en Europe, en zelfs tijdens het voorprogramma van de iconische KISS tijdens hun stadiontour van 2022 in Stockholm.

NESTOR over de nieuwe single:
“The song and the video Teenage Rebel is a tribute to the late 80’s and to our hometown of Falköping where we grew up. The is song about expressions like ‘Radical’ and ‘Totally Tubular’ and E.T trying to call home but also about the importance of living for today.”

 

Categorie: