Nieuw album en nieuwe single Enter Shikari


Er komt een nieuw album van Enter Shikari. Nothing is True & Everything is Impossible zal uitgebracht worden op 17 april. Om dit te vieren is de eerste single genaamd The Dreamers Hotel al te horen. De tracklist is ook al bekend gemaakt en vind je hier onder.


  1. The Great Unknown
  2. Crossing The Rubicon
  3. The Dreamers Hotel
  4. Waltzing off the Face of the Earth (I. Crescendo)
  5. Modern living…
  6. Apocoholics anonymous (main theme in B minor)
  7. The pressure’s on
  8. Reprise 3
  9. T.I.N.A
  10. Elegy For Extinction
  11. Marionettes (I. The Discovery of Strings)
  12. Marionettes (II. The Ascent)
  13. Satellites
  14. The king
  15. Waltzing off the Face of the Earth (II. Piangevole)

More new videos: