Nieuwe single voor Belgische band A Bear Called Panda

 

No Money is de nieuwe single van de Belgische band A Bear Called Panda. De Hasseltse rockband, met ex-leden van de band Civilian, nam  begin dit jaar een eerste album op in de Jupiter Studio van de jonge, beloftevolle geluidstechnicus en producer Koenraad Foesters. Die plaat zal half september in de winkel liggen, maar in eerste instantie volgen er nog een drietal singles én bijbehorende videoclips.

No Money is een vrolijke punkrocksong over schrijnend geldgebrek. De single is digitaal uitgebracht op Spotify, iTunes en andere digitale platformen wereldwijd en tegelijkertijd is er een leuke videoclip gelanceerd op YouTube. Niemand minder dan DJ 4T4 ('t Hof van Commerce, Studio Brussel) zorgde voor old school scratching in het nummer. De mastering is van de hand van Belgisch grootste knoppenwonder Uwe Teichert.

A Bear Called Panda brengt een mix van seventies, eighties en nineties-rock in een moderne cocktail. De band zal in de zomer al op verschillende podia te zien zijn en gaat in het najaar de hort op met de debuutplaat die alleen maar een naam heeft voor de aandachtige waarnemer.

 

Categorie: