Rötting Toet Fleish strikes again!

 

Op kerstavond 2020 vierde de wereld de geboorte van… “Corona Blues”.

Rötting Toet Fleisch werd opgegraven uit hun moerassige graf en ze brachten toen hun langverwachte eerste song uit... Fans van over heel de wereld kregen eindelijk waar ze al meer dan 15 jaar naar verlangden en uitkeken! Eén jaartje verder op de RTF-achtbaan, zijn de modderbeesten uit Zottegem terug om alle zombies en skeletten opnieuw te laten zuchten van opwinding... en jullie te laten schudden, rammelen en headbangen met ROTT ‘N ROLL!!

RTF creëert een unieke mix van een bloederige lyrische gezelligheid, een doomy dance death metal-vibe en een uiterst low-budget en spookachtig productie- en mixproces. Hiermee wordt duidelijk aangetoond dat RTF een blijvertje is en dat de wereldheerschappij kan worden opgestart en uitgebreid, zombie-dansfestijn na zombie-dansfestijn...

Dus sluit je aan bij het Fleisch leger en ROTT ’N ROLL!!

PS: Het amateuristisch (lijkende) geluid en de rommelige mix worden herleid tot een – afgehakte - voetnoot door de superieure skills van de muzikanten. Dit terwijl de vokills er slechts sporadisch als een spookachtig en afgrijselijk intermezzo tussendoor komen loeren. Alles werd bewust low budget & rommelig gehouden om extra cvlt scene points te scoren! Zo compenseren ze ruimschoots voor het ontbreken van een metal-elitair gehalte in de teksten, waarin RTF al eens ruimte laat voor een zondige lach of een onbeschaamde oproep tot dansen.

Categorie: 

More new videos: