Sepultura: nieuwe video voor Means to An End - nieuw album Quadra vandaag uit!

 

Om de release van het nieuwe album Quadra kracht bij te zetten, lanceert Sepultura vandaag ook de video voor nieuwe single Means to An End.

Gitarist Andreas Kisser opmerkingen: "Wereldwijd is het wachten voorbij! Quadra is nu uit !! Het voelt geweldig om hier vandaag te zijn met zo'n sterk album in onze handen, ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien op de Quadra World Tour. Bedankt jullie alle fans over de hele wereld die deze band levend en gemotiveerd houden. Laten we Quadra samen vieren, luid spelen! Ik weet dat ik dat zal doen! "

Over het nieuwe nummer/video voegt hij toe: ''Means To An End is onze derde video/single uit ons nieuwe album Quadra. Het is het tweede nummer op het album, het is een zeer krachtig en complex thema dat regisseur Otavio Juliano en Luciana Ferraz inspireerde om een ​​geweldige visuele interpretatie van het lied te maken. Het toont de menselijke hebzucht zonder grenzen, de arrogantie en de onwetendheid van onszelf, we denken dat we het allemaal kunnen doen zonder kennis, zonder respect. Judas en zijn verraad, de dood tarten in een schaakspel, geld besparen want wie weet wat en hoeveel is genoeg? De video werd opgenomen in de stad Jundiaí, in een oud treinstationmuseum en ook in Sao Paulo, bij een oude bankkluis, het was de grootste in Latijns-Amerika van de jaren 50 tot het werd afgesloten in de late jaren 80. We hebben er veel plezier aan gehad en ben erg blij met het eindresultaat, ik hoop dat je het leuk vindt! Tot ziens op de Quadra World Tour."

 

Categorie: 

More new videos: